OVER
BODY SKILLS
 

BodySkills biedt de crossover tussen sport en dans. Dát is waar ons hart ligt.

 

We volgen de ontwikkelingen in sport en dans op de voet en kiezen "de krenten uit de pap". Zo ontstaat een bijzondere crossover van sport en dans die aansluit bij de trends van plezier hebben in wat je doet en persoonlijke ontwikkeling. Trends van ontspanning om vooruit te kúnnen en inspanning om vooruit te kómen.  

Ontspanning,  krachtopbouw, (mentale) grenzen verleggen, het vormen van je lichaam...  Met onze twee studio's, kennis en ervaring ontdek je de FUN-factor. Daarmee sport je intensief en met plezier. Onze activiteiten weerspiegelen dat !

Pole Dance Je bent sterker dan je denkt. Ontdek je kracht en ervaar hoe het is om de grens van kracht, elegantie en lenigheid steeds verder op te schuiven. Ontwikkel je kracht in een beginnerscursus.

 

Bungee-FIT onderstreept de FUN-factor en de vrijheid. Met intensieve full-body workouts

vet verbranden en je lichaam vormen in de richting die je wilt. FUN FIT FLY !

Come & try !

Aerial Yoga biedt ontspanning en beheersing van je lichaam door Yoga-stretch oefeningen, ondersteund door het Aerial doek. Zachtheid die je lichaam en geest sterker maken. Een moment helemaal voor jezelf. Belangrijk in de hectiek van alledag.

Stretch Intense. Op contortion training (slangenmensen/Cirque du Soleil) gebaseerde stretch lessen die voor iedereen toegankelijk zijn. De technieken zijn voor iedereen toepasbaar. Je zult merken dat je lenigheid steeds een stukje toeneemt.

Hier doen we het voor

BODYSKILLS
VOLG ONS

KVK   : 62005987

IBAN : NL 31 TRIO 0197 9892 84

BTW  : NL186152450.B01

Leveringsvoorwaarden PDF & Word

Zeestraat 52

1942 AS Beverwijk

Noord-Holland NL

WIL JE MEER WETEN ...
Jolanda

Bungee Super Fly