Be Fit Forever ... je mooiste lichaam is je Best Friend Forever !

Het JoJo-effect...

...hoe vaak ben je al begonnen aan een dieet ? Hoeveel afslankproducten heb je al geprobeerd ? Gaf je jezelf de schuld als het niet werkte...? Vond je jezelf niet gemotiveerd genoeg... en probeerde je na een tijd weer iets anders... ? Dat is het Jo-Jo effect waar een miljardenindustrie aan verdiend. Het goede nieuws is ... het lag niet aan jou... met al die producten was het doel niet dat je permanent gewicht zou verliezen... Het doel was geld verdienen...

Het JoJo-effect

De kennis die je opdoet met Body Skills Be Fit Forever is universeel en tijdloos. Je hebt er je héle leven plezier van. Je kunt blijven eten wat je wilt, maar je leert te letten op de hoeveelheid energie (Kcal) die je binnenkrijgt zodat het een vaardigheid wordt, zoals fietsen, die je beheerst zonder erbij stil te staan. Het vraagt maximale inzet en vertrouwen in het proces. Daarmee is succes verzekerd. Na de coaching-weken pas je het zelfstandig toe om er de rest van je leven plezier van te hebben.

Body Skills Be Fit Forever

Geniet van een gezond lichaam waar je tevreden naar kijkt in de spiegel. Geen angst meer voor de weegschaal ! Iedere vrouw (en man) kan het bereiken als je de juiste kennis hebt en toepast. Die universele kennis dragen we aan je over en we helpen je met 8, 12 of 16 weekse coaching in hechte kleine online groepen.

Inclusief voeding E-book :

8 weken coaching : 149,= 12 weken coaching : 179,= 16 weken coaching : 229,=

Een eenmalige investering (zonder herhaal aankopen) waar je de rest van je leven rendement van hebt in de vorm van je mooiste lichaam. Gezond en blij makend !

De Oplossing

Ervaringen...

....Ik had nooit gedacht....