Paal Sport

Bouw je kracht op tijdens een beginnerscursus of stroom in als je al ervaring hebt.

Ervaar de voldoening van het verleggen van je grenzen. Sterker worden... Geef je zelfvertrouwen een boost. Ontdek je kracht.

Verbaas je over de veranderingen die Paal Sport aan je lichaam geeft.

 

Veel vrouwen die nieuwsgierig waren zijn je voorgegaan in het ontdekken van het plezier en de kracht die in deze crossover van dans en sport te ervaren zijn. 

 

Soms pure sport, soms pure dans. Altijd stijlvol en altijd met respect voor wie je bent en wat je doet !

Ontdek het zelf en meld je aan  voor een proefles of beginnerscursus !

Paal Sport is een sport met Olympische ambities (Tokyo 2020).

Dat is een goede manier om te onderstrepen wat we al jaren willen laten zien...Paal Sport is een sport/dans-combinatie die vrouwen (én mannen) in hun kracht zet !

Kracht bouw je op tijdens de beginnerscursus! Iedereen kan het. Daarom is er geen "sportief basisniveau" vereist. Je ontwikkelt je kracht en vaardigheden in je eigen tempo in de verschillende vervolgniveau's. Zoals je niet direct bij je eerste les je rijbewijs kreeg, zo verwacht niemand dat je bij je eerste les volleerd de danspaal in gaat. 

In een sfeer van onderlinge hulpvaardigheid in de kleine groepen (van maximaal 12 deelnemers) ontdek je je kracht en ervaar je hoe je lichaam verandert met de inspanningen die je levert. Je doet het niet voor niets !

Meld je hier aan voor een proefles of een beginnerscursus !

KIDS Paal Gym ( 7 jr t/m 12 jr)

Kinderen klimmen van nature het liefst in iedere lantaarnpaal en ieder speeltuintoestel. Voor hen is de danspaal een middel voor hun lichamelijke expressie. Uniek is de combinatie van kracht-/conditie opbouw met de sierlijkheid van dans

Daarbij creëren we  een sfeer van onderling vertrouwen. Je bent er voor jezelf, maar je bent niet alleen... Iedereen is anders, maar je streeft allemaal naar plezier in de lessen

Wil je meer informatie of wil je een proefles plannen voor je kind(eren)...stuur even een berichtje !

 

Workshops

Wat is er nou leuker dan met je vriendinnen een workshop te komen doen. 

Als invulling voor de winterstop van je sport, als vrijgezellenfeest of met je collega's. Een keertje iets doen wat je eigenlijk altijd al eens had willen proberen.

Hier lees je meer over wat we te bieden hebben ! 

Workshop "specials"

Voor leden en niet-leden organiseren we regelmatig workshops met een "special"-karakter. Contortion-stretch, Duo Tricks, Acro Yoga. Soms door eigen instructrices, soms met externe docenten. Altijd een verrijking van de lessen die we bieden. Volg onze facebook-pagina voor de updates.

BODYSKILLS
VOLG ONS

KVK   : 62005987

IBAN : NL 31 TRIO 0197 9892 84

BTW  : NL186152450.B01

Leveringsvoorwaarden PDF & Word

Zeestraat 52

1942 AS Beverwijk

Noord-Holland NL

WIL JE MEER WETEN ...